Foto: srpskainfo.com

Marija Kulić otkrila je da Ivan Marinković nije video sina tri godine, čuvaju ga ona i njen suprug Siniša Kulić. Kulićeva se prisjetila i neprijatne situacije sa Marinkovićem, te istakla da ju je napao i rekao da rođendanske proslave unuku pravi isključivo zbog medija.

Nije tačno da nije vidio dijete samo godinu dana. Ma, nije ga vidio pune tri godine. Ne zna ni kako mu sin izgleda. Došao je u bolnicu kada se Miljana porodila i onda je poslije šest mjeseci poslao paketić za njega u “Zadrugu” za Novu godinu. Ništa više od toga. Nikada nije pozvao da pita čak ni kako mu je sin i da li mu nešto treba. Ne bih mu nikada branila da vidi rođeno dijete, nisam takva osoba – istakla je bijesna Marija.

– Željko je trenutno sa nama u Nišu. Kome da ga ostavim u Beogradu?! Čuvamo ga Siniša i ja, odrasta pored nas, jer mu otac i majka vode svoje živote – priča Kulićka.

Miljana kaže da bi volela da Ivan više učestvuje u odrastanju svog sina.

– Ivan nije pozvao da čestita Željku rođendan. Slala sam mu poruke i zvala sam ga. Ponizila sam se samo da bih sutra imala dokaz da Željku pokažem kako mu je tata čestitao rođendan. Ivan me je čak i napao da sam slavlje napravila zbog medija, a to nije tačno – istakla je Miksi, koja je Ivanu ponudila da na proslavu dođe čak i sa novom djevojkom Jelenom Ilić.

– Rekla sam mu da dođe sa djevojkom, samo da vidi sina. Rekao mi je da je prehlađen i da mu je djevojci umrla prabaka, pa je u žalosti i ne želi da dođe. On je meni još na porođaju rekao da ga ne zanima Željko, pošto više nismo zajedno – priča Kulićeva za Republiku.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )