Foto: TV PINK/SCREENSHOT

Miljana Kulić je prije nekoliko dana diskvalifikovana iz "Zadruge 5" i odlučila je da napravi novi profil na Instagramu sa kog aktivno kači slike.

Miljana Kulić je prije nekoliko dana diskvalifikovana iz “Zadruge 5” i odlučila je da napravi novi profil na Instagramu sa kog aktivno kači slike.

Miljana je objavila svoju sliku na kojoj se vidi da je razvukla osmijeh od uva do uva i uživa na nepoznatoj lokaciji. Miljana je stavila do znanja pratiocima da ne brinu, objavila popularnu pjesmu, pa kratko poručila:

– Ja imam gdje, vidjećete uskoro – napisala je ona.

Nakon Miljanine diskvalifikacije za domaće medije oglasila se njena majka Marija Kulić i rekla kako je u potpunosti protiv njenog odlaska kod Zole.

Kako izvor blizak Kulićima otkriva za “Blic”, u njihovoj porodici haotično je stanje.

– Marija nije mogla da vjeruje da Miljana aludira na učešće u “Parovima”, te da se sad o tome priča, pogotovo nakon izlaska iz “Zadruge”, u kojoj je bila neraspoložena i bijesna. Odmah je pomislila i na mogućnost da će Miljana sa Zolom da uđe u “Zadrugu”, sad kad je kod njega. Konstantno je zove i pokušava da je ubijedi da se posveti sinu Željku, međutim Miljana ima druge prioritete – navodi izvor.

– Marija i Miljana su se žestoko posvađale u jednom od razgovora. Uralale su jedna na drugu, a Marija je kćerki ponavljala: “Neću ti dati dijete ako uđeš u Zadrugu, možeš da zaboraviš na njega!”. Riješena je da kćerki, ukoliko nastavi sa skandalima, zabrani da viđa dijete, pa čak i sudskim putem. Jako je vezana za unuka i ne želi da odrasta u nezdravim okolnostima, shvata koliko Miljani zapravo nije stalo do uloge majke – dodaje izvor “Blica”.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )