Connect with us

Rijaliti

(VIDEO) U ZADRUZI PLJUŠTALE UVREDE! Kada je Mina odlučila ko ide u izolaciju, NASTAO JE OPŠTI HAOS!

Published

on

Mina Vrbaški, koja je izabrana za ovonedeljnog vođu Zadruge, odabrala je svoje potrčke. reč je o dve zadrugarke

Mina je prvog potrčka izabrala Macu Diskreciju.

– Ja bih volela da prvo potrčko Maca ustane. Maca je zaslužila da ide u izolaciju na sedam dana zato što treba malo bolje da razmisli o njenim lažima, pošto konstantno pravi lažne frke i svađe. Treba neki zadrugari da se od nje odmore, a to su Ana i Bora. Bora je dovoljno oštećen.

– Ja sam i znala da će me Mina postaviti za potrčka zato što sam ja otkrila makroa jedne njene drugarice, samim tim i nje. Rekla sam da ću ćutati. Ona je krenula da me provocira, ali, dobro, devojka se igra. Ona tek kreće da se igra. Ne plašim se izolacije, biće mi tamo lepo – rekla je Maca.

– Drugi nikada nije bio potrčko. Mislim da će Miljana da se iznenadi. Miljana, ustani. Miljanu sam stavila iz razloga što je imala konflikte sa Macom. Eto, taman malo da se njih dve tamo malo odmore. Neka joj Miljana malo otvori oči. Miljani je potrebno malo više sna. Mislim da ćeš biti idealan potrčko, da budeš poslušna…

– Bez obzira što sam trudna, meni neće biti problem da budem tamo. Ni najmanje se ne plašim za svoj opstanak. Ona se gubi se u svojim lažima – rekla je između ostalog Miljana, koja se posle svađala i sa Filipom i Mikijem.

Na udaru je bila i omiljena zadrugarka na ovu nedelju Sara, koja je rekla da je Mini bilo teško.

– Lupaš gluposti, jer si klasična folirantkinja. Kažeš da je teško Mini, Mina je jedva čekala je da izađe Toma – rekla je Miljana.

Evo kako je bilo noćas u Zadruzi:

Advertisement
Advertisement

Popularno