Connect with us

Rijaliti

(VIDEO) TOTALNO JE VAN SEBE! Luna Đogani NAPUŠTA ZADRUGU!

Published

on

Jovana Tomić Matora, Nemanja Đerić Đekson, Bane Čolak, Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Luna Đogani, Radosav Žut i Marko Miljković bili su najaktivniji učesnici u igri koju je Veliki šef danas zadao zadrugarima

Veliki šef je rešio da nagradi takmičare koji su se najviše trudili.

“Zadrugari, pre svega želimo da kažemo da su vladali i jedan i drugi tim, a doneli smo odluku da vam progledamo kroz prste. Želimo da pohvalimo zadrugare koji su odigrali igru bez obzira na mišljenja pojedinaca da izazov nije higijenski i neprikladan kada je igra počela. Samo deset zadrugara pokazali su da u igri nije bilo ništa strašno. Bane, Luna, Đekson, Andrijana i ostali pokazali su kako se odgovara na izazov. Umesto 20 zadrugara, odigralo je samo deset, pa je doneta odluka da svi učesnici budu nagrađeni. A sada slušajte pažljivo o kakvoj nagradi je reč, a ostalima će biti žao što nisu pristali na igru.

Svi koji su igrali igru ići će u bioskop. Film nećete gledati u “Zadruzi”, nego u spoljašnjem svetu. Zadrugari, zaslužili ste da uživate i nadamo se da će vas nagrada oraspoložiti”, pisalo je pu pismu koje je poslao Veliki šef.

Zbog ovog poteza zadrugari su bili ushićeni i srećni, a Luna je priznala da joj se ova želja konačno ispunila.

Hvala za ovo! Baš sam srećna, baš sam rekla kako bih odgledala neki dobar film i evo, želja mi se ispunila – rekla je blogerka.

(VIDEO) ŽESTOKA TUČA U ZADRUZI! Marija Ana ŠUTIRALA I ŠAMARALA Lepog Miću, obezbeđenje hitno uletelo u Belu kuću!

Popularno