(VIDEO) SLOBA IPAK NIJE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV? Luna javno priznala: SVIĐAO MI SE, BILA SAM SA GASTOZOM!

Mlada blogerka Luna Đogani privukla je veliku pažnju javnosti kada je u prethodnoj sezoni Zadruge 1 uplovila u ljubavnu romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem
Iako su tokom svog boravka branili svoju ljubav, ona je doživela krah kada se u Belu kuću pojavila njegova, tada još uvek zakonita supruga Kristina Kockar, a do poslednjeg dana takmičenja javnost je bila u iščekivanju sa kim će Radanović napustiti najgledaniji rijaliti i sa kojom će od njih dve opstati.

Iako je poznato da je Đoganijeva nakon napuštanja Zadruge često isticala da je iz njihove veze izašla kao izigrana osoba te da je ovoj Pinkovoj zvezdi služila samo kao paravan za dalji napredak i karijeru, dogodilo se nešto što je u javnosti odjeknulo kao bomba.

Naime, kako je Luna isticala da posle raskida sa Slobom nije bila spremna za nove ljubavne početke, isplivala je i informacija da je odmah započela ljubavnu vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, iako je pre toga tvrdila da su samo prijatelji.

Ona je u jednom razgovoru sa Sanjom Stanković, a koji se dogodio samo pre nekoliko dana priznala da je to ipak istina, gde mu je tada poručila i da ga voli. Međutim, ona je u toku večerašnje emisije ,,Gledanje klipova" izrevoltirana otkrila pred svima ono što su svi dugo čekali.

  • Sviđao mi se Gastoz, bila sam sa njim, da! - priznala je Luna.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram