Početna Magazin Zvijezde i tračevi (VIDEO) MARINKO ROKVIĆ POSLE INCIDENTA: Voleo bih da se nađem sa njim i da rapčistimo to kao muškarci!

(VIDEO) MARINKO ROKVIĆ POSLE INCIDENTA: Voleo bih da se nađem sa njim i da rapčistimo to kao muškarci!

0
0

Već neko vreme se u medijima provlači skandalozna priča o incidentu na parkingu šoping centra Delta city, čiji su glavni akteri bili pevač Marinko Rokvić i tada nepoznati mladić i njegova devojka

Sukob je izbio oko parking mesta, a došlo je i do fizičkog okršaja. Od tada su isplivali mnogi detalji, date se mnoge izjave, a mladić je najavio i tužbu.
Marinko se nedavno požalio najbližima da mu je egzistencija ugrožena jer su mu zbog pisanja o incidentu mnogi nastupi otkazani.
– Marinko mi je rekao da mu je ovo najgori period u životu. Smatra da su ga svi razapeli zbog skandala na parkingu i da on to nije zaslužio. Nisam hteo da mu kažem da he tada trebalo da razmišlja o posledicama, jer ne želim da mu se zameram – rekao je izvor blizak pevaču.
I posle svega toga, Marinko je u emisji 150 minuta izjavio da nasilja nije bilo i da bi se rado našao sa mladićem kako u četiri oka raščistili sve što ima da se raščisti među njima.
– Neka dođe da sednemo kao muškarci, da se izmirimo, bilo, desilo se. Ja nisam od onih pevača koji je izgradio karijeru na takvim stvarima, već lepim ponašanjem i pesmama. Ljudima malo i smeta verovatno što je tako kako jeste. Kažite mi nekog drugog ko se ponosi porodicom kao ja svojom – rekao je Rokvić.
Evo kako je izgledala scena na parkingu, a da li je bilo nasilja procenite sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

SIN NAŠE NAJVEĆE FOLK ZVEZDE NOVI ČLAN ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA: Pogledajte KO će odlučivati sudbinu takmičara

Najmlađi Živojinović obilazi region i na audicijama traži potencijalne učesnike sledeće se…