Connect with us

Rijaliti

(VIDEO) Luna sa SUZAMA U OČIMA poručila Slobi da se VRATI Kiji: Vi ste stvoreni jedno za drugo!

Published

on

Sloba Radanović se tokom prethodne večeri nije osećao dobro, pa je odlučio da veći deo žurke provede u krevetu. Kada je osetio poboljšanje, on je rešio da se pridruži svojim cimerima u kazinu i oseti atmosferu koja vlada tamo

Kada ga je ugledala Luna Đogani, odmah mu je prišla i pozvala ga da uživa, a on sve vreme odbijao, a ona nije odustajala od podpitanja zašto im se ne pridruži. 

Takođe, mu je predložila da budu prijatelji i da ga sve razume, ali njeni postupci ne govore tako.  

 – Juče ti je bila godišnjica, kako nemaš razloga da budeš raspožen, ja imam više razloga da budem neraspoložena nego ti. Ti si mene sje*ao, ne ja tebe. Zar te nije bar malo sramota? – Upitala je Luna Radanovića. 

 – Zbog toga sam i ske*an. Ja sam je*eni debil koga je pojeo osećaj krivice. Ja volim tebe kao muškarac- odgovorio je Sloba. 

Njihova svađa se nastavila u pabu. Đoganijeva ne može da oprosti pevaču zbog svega što joj je priredio, pa nije prestajala da mu prebacuje. 

 – Je l’ te bar malo sramota? Ti si meni pokvario sve, ne žurku. Što si mene izabrao za to? Što si mene izabrao da povrediš? Što mene?- Pričala je plačljivim glasom Luna.

 – Ja tebe volim, nisam te izabrao, osam ipo meseci sam ja ovde papučar – rekao je pevač.  

– U tog Slobu sam se zaljubila, ne u ovog. Ubio si u meni sve što je postojalo. Ništa više ne postoji – pričala je jecajućim glasom. 

 – Dozvolio sam da me krivica pojede. Izgubio sam se sam u svemu ovome. Jesi li mi rekla da treba da ispoštujem godišnjicu i zašto mi prebacuješ zbog svega, ako si mi dozvolila. Ja znam šta osećam, ali me jednostavno jede ta krivica – pravdao se Sloba. 

Iako je sve izgledalo kao da će se njih dvoje pomiriti, proslava godišnjica braka Kristine Kockar i Slobe je sve ovo upropastila. Blogerka ne može da pređe preko toga što ju je on ponizio i otišao sa još uvek zakonitom suprugom, pa mu je poručila da joj se vrati. 

 – Želim ti svu sreću ovog sveta. Izabrao si šta želiš, ja ne pripadam tome. Ona će ti sve oprostiti, samo se potrudi. Vi ste stvoreni jedno za drugo – pričala je Luna, dok je pevač sve vreme ignorisao to što je ona pričala. 

Advertisement
Advertisement

Popularno