Connect with us

Rijaliti

(VIDEO) LUNA PRED NERVNIM SLOMOM! Izgubila glas od vrištanja! Bora joj opsovao Anabelu i Gagija, a onda je NASTAO TOTALNI HAOS!

Published

on

Ove noći je nastala ogromna svađa kada je Luna Đogani saznala da njeni cimeri pričaju kako su ona i Marko Miljković bili u vezi

Ona je počela da urla na Boru Santanu, jer je bila uverena da su te priče krenule od njega.

– Šta je problem Boro? Ti pričaš da sam ja bila sa Miljkovićem u vezi. Šta je problem – vrištala je Đoganijeva.

– Priča se, rekli su tvoji drugovi – pravdao se Bora.

Blogerka nije prestajala, već je nastavila još glasnije da viče na Santanu, koji joj se usprotivio.

 Što si to rekao? Ako si moj drug, brat i ako me gotiviš…. Zašto pričate laži o meni, pravite od mene ku*vu? Ja ne mogu da imam druga ovde? Koji ljudi su to rekli? Ko je pričao? Dokle ćete da me pravite ku*vom? Ramona me napada da sam bila sa njim – rekla je Luna.

– Rekli su da si otišla kod njega kući – naveo je Santana.


Luna je odmah otišla po Miljkovića kako bi ga nagovorila da demantuje pred svima da su njih dvoje ikada bili zajedno.

– Sad ćeš da uđeš unutra i da kažeš da nisam bila sa tobom. Odmah! To što sam ja sa tobom bliska ne znači da sam bila sa tobom u vezi. Svi pričaju da sam se ja tobom je*ala, da sam bila sa tobom. Na šta to liči, šta sam ja ovde, d*olja neka – besnela je blogerka.

– Luna i ja nikada nismo bili zajedno – rekao je Marko nakon što je ušao u spavaću sobu.

Međutim, Đoganijeva je nastavila da se svađa sa Borom, a u jednom trenutku skočila je i na njegov krevet, što je Santanu dovelo do ludila, te joj je opsovao porodicu.

– Bora je rekao da sam ja bila sa Miljkovićem. Da smo mi posle otvaranja butika bili kod tebe i da smo se je*ali. I ja sam čula da si ti gej i je l’ sam ja ikome pričala? Treba da te bude sramota. Meni će ova Ramona priča sa kim sam ja bila. Je l’ te nije sramota – urlala je Luna.

– Nemoj da ti je*em mamu i jednom i drugom. Klošari jedni bre, mamu li vam je*em. Mene si našla. Je*aću te u usta. Je*em li ti mamu u pičku. Je*em li ti Gagija onog nepismenog – vikao je Bora.

Posle ovih uvreda, Đoganijeva se slomila i počela da plače i jeca na sav glas. Nekoliko zadrugara su se okupili oko nje i pokušali da je suzdrže, ali Luna je grcala u suzama i vrištala iz sve snage.

Kako je sve igledalo pogledajte u narednim snimcima.

Popularno