Connect with us

Rijaliti

(VIDEO) LUNA NE NOSI GAĆE ISPOD ŠORTSA!? Kija šokirala i zgrozila sve GLEDAOCE, a Slobina reakcija POSTALA HIT!

Published

on

U ranim jutarnjim satima Luna Đogani i Slobodan Radanović imali su do sada neviđeni verbalni sukob, a kako su nasrnuli jedno na drugo obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički kontakt između njih

U tim momentima, Đoganijeva je u pripitom stanju i izrevoltirana Slobinim ponašanjem, njegovu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar vređala i nazivala je pogrdnim imenima.

Kija je prećutala sve što joj je ona rekla, ali je sa Slobom počela razgovor na tu temu, u kojoj je brutalno osudila njihove postupke, a nije sakrila i da je zbog toga stid.

Ne znam zašto sam ja tema vaše tuče. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala dro*etinom i ku*vetinom. Molim te, reci joj da nosi gaće ispod šortsa, jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreći mi da sam ku*vetina – rekla je Kija.

– Da li sam ja kriv zbog toga? – pitao ju je Sloba kao da se ništa značajno nije dogodilo.

Ti si to dozvolio! Umesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraća, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne reči o meni. Jako si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuče svaki dan, to je jako lepa slika – rekla je Kristina.

– Ti to reci njoj, šta to meni govoriš?! – rekao je Sloba.

– Neka se strpi ku*vetina ona, a ne ja! Ona je dro*a, to je činjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu koga je ona prethodno istukla! Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Neću da komentarišem, ni da me pita bilo ko. Želim samo da izađemo i da mi kažeš da li je sve ovo vredno toga, da posle pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja ću da… ali, videćeš da nije bilo vredno. Prišla sam da te pitam da li si okej, ti meni takvim tonom odgovaraš – prigovarala je Kockareva.

(VIDEO) KIJA POSTAJE PEVAČICA: Bivša stjuardesa rešila da Slobi OTME HLEB IZ USTA!

Popularno