Connect with us

Rijaliti

(VIDEO) KAKO ĆU TE KONTAKTIRATI KAD IZAĐEMO, NA FIKSNI? Kija zamerila Slobi što je STALNO MENJAO ŠIFRE na društvenim mrežama!

Published

on

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su se nakon više nego uspešno završene “Zadrugovizije” zaputili u sobu za izolaciju gde će provesti narednih nedelju dana, s obzirom na to da ih je Lepi Mića izabarao za potrčk

On je imao jedno na umu kada je doneo ovu odluku, a to je da Kija i Sloba izglade svoje odnose i spasu brak. Čini se da mu je to pošlo za rukom, pošto su njih dvoje osvanuli budni i pričali o raznoraznim stvarima. Sloba joj je čak i pevao, pričali su o svojim nastupima sa “Zadrugovizije“, delili čokoladu i uz sve to se smejali. 

Da podsetimo, Kristina je po svom ulasku u rijaliti priznala Slobi da je izgubila njegov telefon, pa su se u jednom trenutku dotakli teme kako će komunicirati nakon izlaska iz rijalitija.

 – Kako ću te kontaktirati kad izađem? Na fiksni? Mogu li dobiti Slobodana, ovde njegova žena Kristina, mrš u pi*ku materinu – pričala je Kija kako bi izgledalo kada bi ga pozvala na kućni broj. 

 – Kako to misliš – upitao je začuđeno Sloba. 

Nakon toga ga je Kockareva prekorela što je šifru na svim društvenim mrežama stalno menjao, ali on se pravdao da to nije radio zbog nje. 

Popularno