Connect with us

Rijaliti

(VIDEO) JA SAM MUŠKA SPONZORUŠA! Sloba poludeo zbog Kijine izjave: Materijalno sam bolje obezbeđena od Lune!

Published

on

Prethodne noći su najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović vodili višečasovni razgovor u hotelu van Zadruge. Oni su ovaj ustupak dobili od Velikog šefa kako bi proslavili godišnjicu svog braka

Radanović i Kristina su pokrenuli mnoge teme, a svađe i pomirenja su se neprestano smenjivali.

– Mi smo se posvađali i kad sam ja hteo da vozim moju majku u banju. Ona tebe nikad nije uvredila, nikad ti ružnu reč nije rekla. I tvoja mama i ja smo imali mnogo žustih razgovora. Ti šta god si uradila za mene, prebacila si mi – rekao je Sloba razjareno.

Pevač je pridikovao svojoj supruzi jer pored njega nije bila raspoložena kao što je sada, u Beloj kući.

– Živela si sa mnom pa nikad nisi bila vesela, nisi htela u šetnju, nisi htela da ideš na trening sa mnom, a sad radiš čučnjeve – rekao je Radanović.

– Bila sam nesrećna. Radila sam posao koji nisam videla. Uvek sam trčala za Beograd kad sam imala slobodan dan. Nisi se borio za život koliko sam se ja borila. Ti se nisi borio ni za svoj posao – pokušala je da objasni situaciju Kockareva.

Kija je nakon ovoga nastavila priču o Radanovićevom karakteru. Kristina je naglasila da njen suprug ima kompleks da ona ne postane poznatija od njega.

– Ti imaš kompleks da kažeš da sam ja tebi pomogla. Videli smo na Zadrugoviziji. Ti bi crk’o da ja postanem poznata, da budem neka pevačica ili tako nešto. Ti bi crk’o! Videla sam na toj Zadrugoviziji – navela je Kija.

Sloba se prisetio i jedne situacije iz Bele kuće koja mu je posebno zasmetala, a tiče se njegove devojke, Lune Đogani.

– Jednog dana si rekla da sam ja sa Lunom iz materijalnih razloga ali da si ti ipak bogatija – rekao je Sloba.

– Naravno da sam se sprdala sa tim. U principu, jeste, materijalno sam bolje obezbeđena od nje. Oduvek, i te kako – bila je jasna Kristina.

Radanović je nakon ove izjave ostao bez volje pa nije produbljivao svađu već se složio sa njenom konstatacijom.

– Ok, ja sam muška sponzoruša – rekao je Sloba snuždeno.

Popularno