USPJELA DA ZAUSTAVI VRIJEME Lidija konačno otkrila koja je tajna NJENE MLADOLIKOSTI

Lidija Vukićević (56) je ostala zaleđena u vremenu i nikome nije jasno kako je glumica uspjela da očuva izgled iz osamdesetih godina. Pored dobre genetike Lidija ima još jedan trik u rukavu za mladoliki izgled.

FOTO: Snežana Krstić / RAS Srbija

Majka dva sina i zvijezda serije “Bolji život” u emisiji “Exkluziv” rekla je da je korisnici društvenih mreža često u šali pišu da je ona godište svojih sinova.


– Prijaju mi komplimenti. Bez obzira u kojim je godinama žena, njoj to prija – rekla je Lidija.


S obzirom na to da njene pratioce na Instagramu i znatiželjnike zanima kako je uspjela da održi mladalački izgled tokom godina, Lidija je razriješila veliku misteriju.


– Nega nije počela u trenutku kad je otvoren prvi salon za ljepotu u Beogradu. Ja se njegujem od 15 godine. Tako sam naučena u svojoj porodici, odnosno, da vodim računa o svom licu. Nikada nisam ostavljala šminku predugo na licu – objasnila je Lidija.


Na pitanje novinara – Koliko bi sebi Lidija dala godina kratko je objasnila.


– Ima jedna divna rečenica – Koliko bismo bili stari da ne znamo koliko imamo godina. Ako ćemo tako da mjerimo, onda ja još nisam iz djetinjstva izašla. Zadržala sam dijete u sebi – zaključila je glumica.


Dakle, ako pitate Lidiju Vukićević eliksir mladosti se krije u ignorisanju datuma rođenja u krštenici i preventivnoj njezi.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram