URUČENO 10.000 VAUČERA Za zdravstvene radnike upola jeftiniji letovi Er Srbijom

Zdravstvenim radnicima iz kovid sistema danas je uručeno 10.000 vaučera sa popustom od 50 odsto za letove Er Srbije, u okviru kampanje pod sloganom "Vrijeme je za predah" koju su pokrenuli Ministarstvo zdravlja i Er Srbija.

FOTO: srpskainfo.com

Vaučere su predstavnicima zdravstvenih ustanova u kovid sistemu uručili ministar zdravlja Zlatibor Loncar i generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit, koji su prethodno potpisali Ugovor o saradnji između Ministarstva zdravlja i te avio-kompanije.

Ministar Lončar je nakon uručenja vaučera predstavnicima zdravstvenih ustanova iz kovid sistema, lekarima i medinskim sestrama, pohvalio i zahvalio Er Srbiji na ovom gestu.

– Mnogima su puna usta kako su naši medicinski radnici veliki junaci i heroji. Obično ostane na tim pohvalama i rečima da su u prilici dali bi im sve, to kratko traje. Ovaj potez Er Srbije je mene lično iznenadio, malo sam bio skeptičan jer mislim da je to ogroman trošak za kompaniju – rekao je Lončar.

Naveo je da je Er Srbije na ovaj način poručila da su zdravstveni radnici koji se bore protiv kovida to i zaslužili i da ta kompanija želi da im pomogne i pokaže poštovanje i zahvalnost za sve što su učinili.

Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit rekao je da velika čast izraziti zahvalnost zdravstvenim radnicima na predanosti i požrtvovanosti.

Naveo je da je cilj pokrenute kampanje da 10.000 zdravstvenih radnika otputuju na neku od desticinacija avionima Er Srbije na više nego zasluženi odmor. Promo vaučer omogućava popust od 50 odsto na ukupnu cijenu karte Er Srbije, sa uključenom tarifom i aerodromskim taksama.

Vaučeri važe za direktne redovne letove ka svim destinacijama srpskog nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i mogu se iskoristiti za putovanja u periodu od 1. jula do 31. decembra 2021. godine.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram