UGLAVNOM SAM U KOMPLIKOVANIM VEZAMA: Dragana Mitar pred ulazak u Zadrugu progovorila o GOSPODINU TORTI

Dragana se potpuno raznežila kad je pomenula novu ljubav

FOTO: Instagram

Dragana Mitar, po svemu sudeći, uskoro će se ponovo useliti u Zadrugu 3.

Nakon što je stavila tačku na buran brak sa Sinišom Dragutinovićem, ona je pred ulazak u Zadrugu progovorila o tome dokle je stigao proces razvoda, ali i o novoj-staroj ljubavi, gospodinu Torti.

- Malo je to sudstvo sporo, i to me nervira. Ja sam očekivala da ću već biti razvedena, ali neke stvari ne mogu odmah da se reše. Ja sam u braku, tužba je predata, tako da sam praktično na pola. Još jedan skok, i to je to - počela je Dragana, a onda se osvrnula i na odnos s još uvek zakonitim suprugom:

foto: Printscreen

- Problemi sa bivšim mužem su prestali. Trudim se da nemam nikakvu komunikaciju s njim, i ne želim da imam, osim to što moram zbog Jovana, mada i nemamo komunikaciju, s obzirom na to da Jovan živi sa mnom, i ja vodim računa i brinem o njemu. Jovan ima svoj telefon, kad se čuju - čuju se. To nije baš često, ali to je njihov odnos.

Dragana se potpuno raznežila kad je pomenula novu ljubav, u kojoj očito uživa.

foto: Damir Dervišagić

- Imam i ja valjda prava da volim, da mi bude lepo. Ja uglavnom imam te komplikovane veze, komplikovane priče, ali dobro, biće to sve OK. Tu je neko pored mene ko mi je podrška i pomoć u svemu, i po prvi put mogu da kažem da sam srećna, ispunjena, zadovoljna, imam najlepše dete, imam ljubav, imam sve.

Iako ju je dok je bila u Zadruzi 2, bivši suprug Siniša prevario, a i ona je gajila neke simpatije prema Marku Miljkoviću i Nenadu Aleksiću Sha, Dragana sada ulazi u rijaliti potpuno rasterećena kad je prevara u pitanju:

- Verujem nekome ko je napolju i veruje on meni. Ja rijaliti smatram kao igru, kao neko zezanje, predstavu, a onda kad izađem iz toga, ja sam jedna obična majka i žena. 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram