UCJENA Milijana će dobiti Milojkovu imovinu, ali samo pod OVIM uslovima

Milijana Bogdanović od trenutka kada je kročila u rijaliti ne pretaje da priča o tome da Milojko neće da joj prepiše svoju imovinu, već da želi sve da ostavi svojoj djeci.

Ipak, on je u toku jučerašnjeg dana zajedno sa ostalim učesnicima sastavljao izjavu za koju je zamolio produkciju da dođe notar kako bi je ovjerio i kako bi ona bila validna nakon njegove smrti.– Ja, Milojko Božić, rođen 8. maja 1945. godine u Pilatovićima “dragovoljno” izjavljujem pri zdravoj svijesti i čistoj pameti, pred narodom i cijelim svijetom u rijalitiju “Parovi”, da svojoj vjerenici Milijani Bogdanović rođenoj 24.12. 1997, prepisujem dio svoje imovine uz obavezu da me neguje, bude uz mene i boravi sa mnom do kraja mog zivota u objektu gdje se dogovorimo. U slučaju da me napusti ili zapusti, imovina ide mojoj djeci”.

Međutim, Milijana je rekla da to nju od prethodne noći ne interesuje, ali je ipak kada je voditeljka tražila da se upiše i da ukoliko Milijana bude prišla Aleksandru Požgaju, sve gubi, ona uz osmijeh naglasila: “Onda cjepajte sve”.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram