Connect with us

Bijeljina

U Patkovači otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane

Published

on

Službenici Policijske stanice Bijeljina 1, prilikom pretresanja objekta, pronašli improvizovanu laboratoriju.

Policijski službenici PS Bijeljina 1, u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, a po naredbi sudije za predhodni postupak Osnovnog Suda u Bijeljini, izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija u mjestu Patkovača, koje koristi lice D.P.

Prilikom pretresanja pronađena je improvizovana mini laboratorija namjenjena za proizvodnju opojne droge marihuane.

Pretresanjem prostorija sa lica mjesta oduzeti su predmeti električna lampa, digitalni termometar, više komada električnih kablova sa grlima i sijalicama, više komada pvc folija sa kojima je bio obložen unutrašnji dio laboratorije, jedna saksija sa nepoznatom materijom i zasadom, tri plastične čaše sa zasadom, veći broj ostataka od improvizovanog džointa Flop sa tragovima nepoznate biljne materije, te veći broj različitih vrsta tablete.

Zbog počinjenog krivičnih djela Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i Omogućavanje uživanja opojnih droga protiv D.P. sledi izvještaj nadležnom tužilaštvu u Bijeljini.

Navedeni rezultati su slijed kontinuiranog rada policijskih službenika u cilju sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

(InfoBijeljina)

Popularno