U CENTRU SKANDALA Udala se maloljetna, rodila sina i razvela se, a onda je nastala DRAMA (FOTO)

Ljubavna priča ove ljepotice nalik je na filmsku dramu, a nakon što se udala sa 17 godina uslijedio je veliki skandal i razvod.

Džesik Serfati rođena je u Arkanzasu i slavu je stekla takmičenjem u manekenskom rijalitiju “America's next top model”. Svi su upamtili njen širok osmijeh, a mnogima je postala jedna od omiljenih manekenki. Džesika se udala kada je imala samo 17 godina, i danas ima desetogodišnjeg sin. Poslije rođenja mališana, ubrzo se razvela od supruga, a javnost je zaprepastio skandal koji je isplivao.

Na naslovne strane stranih medija dospjela je prošle godine, kada je njen tadašnji partner, glumac Ed Vestvik, optužen za silovanje. Džesika mu je tada pružila bezrezervnu podršku, zbog čega se našla na meti mnogih kritika i prošla kroz dramatičan period. Vestvik je u međuvremenu oslobođen optužbi, a onda je ostavio manekenku koja je bila uz njega tokom ovog teškog perioda.

Na spisku njenih bivših su i planetarno polpularni pjevači Najl Horan i Džo Džonas. Da li je istina da je jedna od najljepših manekenki na svijetu utvrdite kada pogledate više njenih fotografija.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram