TUČA BIVŠIH ZADRUGARA! Marko pesnicom udario Matoru na splavu, obezbeđenje ga SKINULO GOLOG!

Iako su zakopali ratne sekire u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", Jovana Tomić Matora i Marko Miljković su podgrejali ovu priču, a njihovo prijateljstvo je zapalo u žestoku krizu. 

Naime, između njih dvoje je u utorak veče izbila žestoka svađa na jednom od prestoničkih splavova, iz do sada nepoznatih razloga. Izvor blizak portalu Pink.rs otkrio je da su se Marko i Matora zamalo potukli, a situacija je bila toliko ozbiljna da je i obezbeđenje moralo da reaguje. 

- Marko Miljković i Matora potukli su se juče na splavu. Marko je udarao pesnicama iz sve snage, nakon čega ga je obezbeđenje skinulo golog i isteralo. Matorin prijatelj koji je bio sa njom pokušao je da je zaštiti. Obezbeđenje sa ovog splava nije htelo da tuče Miljkovića, ali su ga golog skinuli i on je takav bežao ka Muzeju savremene umetnosti - rekao je izvor blizak našem portalu.

pink.rs

Kako bi proverili ove informacije, pozvali smo Matoru koja je bila veoma uzrujana zbog cele situacije.

- Istina je sve. To je jedna pi*ka i si*a najveća na svetu. To se dogodilo u utorak. Sad sam se ponovo iznervirala, a taman sam zaboravila. Sreli smo se kod mene na splavu, gde radi kao promoter, ja sam krenula do wc-a, zakačili smo se ramenom, jer ja neću da se sklanjam. On je meni nešto rekao, ja sam mu odgovorila i onda me je udario pesnicom u vilicu. Onda sam ja krenula na njega, znate kakva sam, pocepala sam mu majicu. Obezbeđenje je odmah odreagovalo, izbacilo ga i zabranjen mu je ulazak na taj splav i na još nekoliko splavova u gradu - rekla je Matora uzrujano.

pink.rs

Zanimalo nas je i šta je bila pozadina ovog sukoba, a Jovana je istakla da je sve započeto u "Zadruzi" kada su se njih dvoje prvi put obračunali.

Printscreen TV Pink

- On vuče komplekse iz rijalitija, zato što sam mu lupila šamar i opet bih mu lupila. Neću da ga tužim. Udario me pesnicom u vilicu ali nije ništa strašno, imam malo žuto tu ispod. Da me je moja Sanja udarila više bi se videlo - završila je Tomićeva.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram