TRUDNICA IZ BIJELJINE HEROJ Dječak počeo da se davi, ona bez razmišljanja ušla u vodu i SPASLA GA

Bijeljinka Dragana Lalić spasla je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati prije oluje koja je sinoć pogodila Halkidiki.

FOTO: gabisworld.com

Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dječak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa.


– U jednom trenutku dječak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je vidjela da spasioci nisu primijetili šta se događa Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dječaka – navode čitaoci portala InfoBijeljina koji borave u ovom poznatom ljetovalištu u blizini Soluna.


Ubrzo je stigla majka dječaka koja se u to vrijeme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.


– Oluja je počela oko 21 sat, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stubištu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo vidjeli ni doživjeli – navode čitaoci.


Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale  da im je voda ušla i u sobe.


– Cijelo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gdje smo smješteni dodatno uznemireni – navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram