Connect with us

Tuzla

Tridesetogodišnji Tuzlak uhapšen zbog pokušaja ubistva

Published

on

Povrijeđena E. T. (1979) i dalje se nalazi u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju UKC-a Tuzla.

Radeći na rasvjetljavanju pokušaja ubistva žene koja je u subotu pronađena sa prerezanim vratom pored magistralnog puta M-18 u mjestu Bosanska poljana u Tuzli, policija MUP-a TK-a je privela jednu osobu.

Kako je sapćeno, radi se o M. E. (1987) iz Tuzle.

– Operativnim radom, službenici Sektora kriminalističke policije MUP TK-a su došli do saznanja da se M. E. može dovesti u vezu sa tim događajem, On je priveden u službene prostorije MUP TK-a, gdje je u toku kriminalistička obrada, nakon koje će tokom srijede, uz izvještaj, biti predat nadležnom Tužilaštvu TK-a na dalje postupanje, zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva, naveli su iz MUP-a TK-a.

Povrijeđena E. T. (1979) sa područja grada Tuzla i dalje se, kako su potvrdili iz policije, nalazi u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju UKC-a Tuzla.

Podsjećamo, žena je nađena sa teškim povredama u predjelu vrata opasnim po život, nanesenim najvjerovatnije oštrim predmetom. Odmah je prevezena u bolnicu, a policija je na mjestu događaja izvršila uviđaj.

Izvor: vijesti.ba/oslobodjenje.ba

Popularno