Tri mjeseca nakon smrti muža Lepa Lukić se našla u problemu zbog NJEGOVE PORODICE!

Prije tri mjeseca, krajem februara, preminuo je Milan Milanović, suprug Lepe Lukić. Iako su bili 19 godina u braku, on se nije medijski eksponirao u Srbiji, budući da je živio u Kanadi, a svega se jedanput pojavio na koncertu poznate pjevačice.

FOTO: aura.ba

Ipak, sada se Lepa nosi sa problemom vezanim za njegovo nasljedstvo, budući da je iza sebe ostavio pozamašnu zaostavštinu, a nju je, kako prenosi Scandal, ostavio Lukićevoj.
Međutim, sada su se pojavili njegovi rođaci koji od pjevačice traže svoj dio nekretnina i udio u uspješnoj firmi koju je vodio.

– Lepa je baš u problemu! Tih rođaka nigdje nije bilo dok je Milan bio živ, a sada su ga se svi sjetili! Nije njoj do para, ima ona svoje, lijepo zarađuje, ima i penziju u Kanadi, međutim, krivo joj je što su se sad odjednom svi pojavili i sve hoće za sebe! Smatra da to nije lijepo prema Milanu, međutim, pošto je ona voljela njega, a ne njegov novac, vjerovatno će prepustiti rođacima sve što traže – ispričao je izvor blizak Lukićevoj za spomenuti nedeljnik.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram