Connect with us

Zvijezde i tračevi

TOTALNI PREOKRET! Anabela prijavila muža za nasilje, a onda je donela važnu odluku!

Published

on

Anabela Atijas, koja je prijavila supruga Andreja Atijasa policiji zbog nasilju u porodici, dala je primer svim ženama kako da se ponašaju u ovim situacijama

Ona je toga dana prijavila supruga policiji jer ju je navodno udario pesnicom u glavu. Ipak, on je imao drugu verziju priče, u kojoj je istakao da je pevačica prva njega napala i izgrebla.

Zbog ove situacije, Andrej se iselio iz stana u kojem je živeo sa Anabelom i otišao da živi sa prijateljem u Pančevo. Anabela je za to vreme nastavila da živi u stanu u Rakovici. Ipak, Andrej Atijas je nedavno uslikan kako izlazi iz Anabelinog stana i nosi smeće. On se dovezao u Rakovicu automobilom Lune Đogani, Anabeline ćerke.

Anabela je oprostila Atijasu, a to je i on potvrdio.

 – Naravno da živimo zajedno, pa to mi je žena. Sve je u redu, Anabela je trenutno na putu, zato nije kod kuće –  bilo je sve što nam je Andrej rekao po izlasku iz zgrade u Rakovici.

Luna Đogani je podsećamo ispričala da je Anabelu, maltretirao i njen bivši muž, a Lunin otac, Gagi Đogani.

 – Kada pričam o Gagiju sve me boli. On se tokom tog perioda, borio sa nekim stvarima koje uopšte nisu lake. Gledala sam svoju majku nikakvu, tužnu i nesrećnu. Znala sam da će doći dan kada će se razvesti – pričala je Anabela.

Anabela nikada nije prijavila Gagija za nasilje, a posle razvoda su nastavili da se viđaju.

Popularno