Top 5: Sitnice koje momci obožavaju tokom s***a

Muškarci imaju svoj spisak omiljenih aktivnosti tokom seksa koje ih maksimalno uzbuđuje.

FOTO: Pexels

Tako je nekoliko momaka otkrilo šta je to što ih najviše privlači u krevetu i koji to potezi partnerke su uvijek dobrodošli.
Pogled


“Mi smo vam više vizuelni tipovi. Zato volimo poze u kojima možemo dobro videti sve što se događa. Moja žena više ni ne čeka da joj ja kažem koja mi je poza na pameti, već zna da su mi najveći gušt one u kojima ću moći da vidim njeno tijelo”, Tomislav (42).
Iznenadite ga


“Jednom me je cura tokom ljetovanja odvela na skrivenu plažu i priuštila mi trenutke za pamćenje. Ne kažem da bi uvijek trebalo da činite stvari zbog kojih vas može uhvatiti policija, ali definitivno volimo sve vrste iznenađenja, sve ono što malo odstupa od standardne rutine”, Zlatko (33).
Pokažite mu šta želite


“Uvijek drage volje prihvaćam naređenja. Volim kad mi djevojka kaže ili pokaže što sve želi, što joj prija, šta želi da joj radim. Preuzimanje inicijative je seksi, a ja sam tu da joj ugodim u potpunosti”, Marko (29).
Budite glasni


“Vjerovali ili ne, muškarci su zapravo dosta nesigurni u krevetu, čak i kada znaju šta rade. Zato nam je bitno imati i audio potvrdu da žena uživa. Onda znamo da stvarno sve radimo kako treba”, Jakov (39).
Upalite svjetlo


“Žene se uvijek opterećuju sa tim jesu li dobro obrijale noge, stvaraju dramu zbog sala na stomaku ili celulita na butinama, zbog čega često ugase svjetlo, a nama je sve to nebitno. To su stvari koje uopše ne primećujemo. Jednostavno smo uzbuđeni zbog svega što se događa i samo želimo da uživamo u cijelom tijelu svoje partnerke. Zato nema ništa bolje od seksa uz upaljeno svetlo”, Krešo (35).

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram