Tom čovjeku je potrebna ozbiljna pomoć: Suzana progovorila o Mikiju nakon što ju je ošamario

Suzana Perović u totalnoj je konfuziji od kako je njen emotivni partner Miki Đuričić pokazao lice nasilnika pred kamerama rijalitija “Zadruga”, pa ne može da se sastavi i odluči šta joj je najbolje činiti.

FOTO: expresstabloid.ba

Ona se povjerila Marku Miljkoviću koji je cimerku pažljivo saslušao, ali i dao savjete za dalje.


– Imam dvije opcije da budem skroz dole, ili da se izdignem. Biće bolje. Sve ja to što radim, razmišljam, samo se vraća, gdje god da krenem, slike su mi iste boje, sve mi je ovdje isto. Mislim da sam ja i dalje jaka i da ću to izgurati. Samo još malo da se dovedem, vratiću se onoliko koliko treba. Ne mogu ni preko noći da me sve prođe. Ovdje je nevjerovatno kada ustaneš i kažeš sve. Najstrašnije osuđujem potez prema Nadeždi, mislim da tom čovjeku treba ozbiljna stručna pomoć. Ja ne mogu da lažem Marko, razumiješ? Treba mi vrijeme, ne mogu da nađem adekvatnu riječ, sve mislim kao da sanjam, da iz onog svega, ja ne znam kako. Kad me neko pita kako se osjećam, ja ne znam kako da objasnim – rekla je Suzana.


– Znam da ti je preteško, ne mogu ni da zamislim, ali znam sve. Nađi nekako, saberi se i polako. Ti jednostavno ne znaš tvoje pravo mišljenje za cijelu situaciju, niti moraš. Tvoje pravo je da ne znaš, ja to razumijem i to tako treba. Imaš svoj mir, budi malo sebična, gledaj malo sebe, gledaj sebe da zadovoljiš, da tebi bude lijepo. Pa poslije nekog vremena ti ustani i reci šta i kako.Gledaj da ne pričaš sa zadrugarima o svemu tome – rekao je Marko Miljković.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram