Početna Magazin Zvijezde i tračevi TIFA ŠOKIRAO: Došao sam u Beograd da umrem!

TIFA ŠOKIRAO: Došao sam u Beograd da umrem!

0
0
Sarajevski pevač Mladen Vojičić Tifa postao je Beograđanin.

Slavni muzičar nedavno se preselio u srpsku prestonicu i, kako kaže, ovde želi da umre!

“Nisam otišao definitivno iz Sarajeva, jer ja taj grad volim. Ali, iskreno, u Beogradu mi je divno i ovde nameravam i da umrem. Između ostalog, Beograd je veći grad, pa lakše mogu da odem u ilegalu kad sam umoran”, rekao je Tifa.

On tvrdi da se nimalo nije potresao zbog nedavnog poziva na linč nakon što je objavio fotografiju na kojoj pozira s podignuta tri prsta.

“Ma šta me boli briga za to! Ko to meni može da zabrani da se slikam kako ja hoću. Dizaću onoliko prstiju koliko želim. Imam ja više prstiju”, rekao je pevač kroz smeh.

On se nedavno vratio sa turneje, na kojoj je bio sa “Bijelim dugmetom”. Ističe da je oduševljen Istanbulom, gde ga niko nije popreko gledao jer je Srbin.

“Tamo je bilo divno, napunili smo dvoranu. Došlo je i mnogo Turaka, a neko je doneo i veliku srpsku zastavu. Ljudi su pevali “Bože pravde” i “Lijepa naša”, i to bez konflikta”, oduševljen je Tifa.

Komentar

Preporučujemo

Da, ku**a sam, ja sam ČKA KOSMIČKA: Reči skandalozne, spot kao PORNIĆ, Indi s novom pesmom izazvala rusvaj na internetu! (VIDEO)

Indira Aradinović Indi je objavila perverzan spot za šokantnu numeru “Čka kosmička&#…