Connect with us

Zvijezde i tračevi

ŠVERCUJE SE U INSTITUTU ZA REHABILITACIJU Darkova verenica ne plaća boravak u Seltersu, a sada su pacijenti otkrili kako se Lazić ponaša

Published

on

Darko Lazić (27), koji će narednih mesec dana, a verovatno i duže, provesti u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca, boravi tamo o trošku RFZO. On je, kako saznajemo, dobio uput na tri nedelje, a nalazi se u apartmanu, koji deli sa majkom i verenicom Marinom. Njegova majka Branka, koja je sa njim sve vreme, za svoj boravak plaća 5.200 dinara po danu, dok se verenica Marina, kako saznaje „Alo!“, švercuje!

Darko Lazić, bolnica, Marina

Darko Lazić, bolnica, Marina, Foto: Screenshoot Instagram

Naime, Marina se ne vodi kao stalni gost u Institutu, iako iz njega ne izlazi, a tako će pevač i ona uštedeti najmanje 110.000 dinara za prve tri nedelje.

  • Darko je od Fonda za zdravstveno osiguranje dobio besplatan 21 dan u našem institutu za rehabilitaciju. On će, naravno, produžiti boravak o svom trošku jer tri nedelje neće biti dovoljne za kompletan oporavak – rekli su nam u tom institutu i dodali da Marina nije na spisku gostiju.

– Njegova majka Branka plaća dnevno 5.200 dinara, jer njoj Fond ne može da refundira troškove. Marinu nemamo na spisku, što bi značilo da ona ne spava ovde, već da samo dolazi u posetu – rekli su nam zaposleni u Institutu. Odmah su, međutim, izrazili sumnju u to. 

– Čuli smo da ona ovde i spava, u Darkovoj sobi, ali mi u papirima to nemamo evidentirano – objasnili su za „Alo!“. Ovu priču potvrdile su nam i pacijentkinje iz Instituta koje su Lazića viđale na terapiji.

Darko Lazić i Marina Gagić

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screens\

  • Videle smo Darka na terapiji. Presrećne smo što je tu, sa nama. Divan je i nasmejan, ima mnogo volje i elana. Ovde su sa njim i majka i devojka. Preslatka je ta Marina, mlada je i stalno nasmejana… Ja joj kažem: „Moraš bolje da ga čuvaš ubuduće!“, a ona se samo smeje i kaže: „Hoću, ne brinite“ – ispričala nam je jedna bakica, koja je srećna što Lazića viđa svakodnevno.

– On je moj omiljeni pevač, obožavam i njega i njegovu muziku. Srećna sam što se oporavlja i što je njegova devojka uz njega sve vreme. Čujem i da čekaju dete, baš mi je drago – kaže ona za „Alo!“. 

Darko Lazić, roditelji, bolnica

Darko Lazić, roditelji, bolnica, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 Da je Marina stalno uz Darka, potvrdila nam je i Darkova majka Branka, koju smo sreli u „Seltersu“.

– Tu je Marina, sa Darkom je – rekla nam je majka Branka, ali se vrlo brzo ogradila:

– Ona dođe i ode – dodala je Branka za „Alo!“. Jedan od najbližih Darkovih prijatelja pak kaže da ona nikuda ne odlazi i da je stalno u „Seltersu“. 

Izvor:Alo.rs

Advertisement
Advertisement

Popularno