SVE ZA DOBROBIT ALEKSANDRA: Milan Popović želi da živi u Zagrebu

Kako isitiče, želja mu je da sinovi pohađaju istu školu

FOTO: expresstabloid.ba

ura oko Severine Kojić,Milana Popvić I borbe za skrbništvo nad sinom Aleksandraom se ne stišavama danima. Pjevačica i njen partner putem medija svakodnevno vod bitku I na taj način,a ponovo će se sresti na sudu. Milan Popović tvrdi da je sve moglo drugačije.

-Ovo sve nije ovako trebalo ispasti. Institucije su donijele ovakvu odluku vodeći se isključivo dobrobiti djeteta, odnosno načinom života koji je za njega najbolji. Ja i dalje vjerujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smjeru. Nemamo se nas dvoje šta miriti ili ne, nismo ni prvi ni zadnji par koji je bio u vezi pa prekinuo. Naša je zadaća samo da se što više bavimo sinom i spreman sam na sve kako bismo to i ostvarili. Ništa što govorim ne govorim iz pozicije bivšeg partnera, nego isključivo iz pozicije roditelja – tumači Milan koji kaže da Aleksandar još nije upoznao mlađeg brata jer on i njegova partnerica Bojana često putuju te da dosad nisu većinu vremena boravili isključivo na jednom mjestu. On ima i obavezu boravka na Kipru, poslovno carstvo izgradio je u Srbiji, a ima kuću i u Hrvatskoj. Ipak, želi da Aleksandar nastavi ići u školu u Zagrebu.

– Naravno da putujemo, kao i svi ljudi na svijetu koji rade, dobro se organiziramo i to nije problem. Imam tri sina i volio bih da sva trojica idu u istu školu, a kako sada stvari stoje, ta će škola biti u Zagrebu – objasnio je Milan koji je za svog sina često prijateljima govorio kako je pametan i zreo dječak.

Smeta mu jedino, kaže, što se povremeno osjeća diskriminirano jer postoje mediji koji isključivo zovu majku, njenu advokaticu ili Udrugu koja je na njezinoj strani. Smatra da svaki otac ima pravo reći svoje mišljenje te dodaje da je jako nezahvalno, ako ne i neprofesionalno, suditi o situaciji o kojoj ne znate dovoljno.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram