SVE IDE NABOLJE, STAĆU OPET NA SVOJE NOGE! Oči u oči sa povređenim pevačem posle stravične saobraćajke

Folker Darko Lazić dočekao nas je u Selters banji nasmejan i presrećan što su terapije efikasne i što je počeo sam da ustaje

Sreli smo se konačno sa Darkom Lazićem oči u oči! Veseo je, nasmejan kao i pre stravične saobraćajke, srećan što je pobedio smrt i izborio se za život!

Dočekao nas je u Selters banji kraj Mladenovca u kolicima, ali odlično raspoložen. Baš u tom momentu se vraćao sa treće terapije tokom koje je prvi put posle mesec i po dana stao na noge. Kolica mu je gurao fizikalni terapeut u kog Lazić ima mnogo poverenja. Kraj njega su koračale nasmejane majka Branka i verenica Marina.

Darko nam je otkrio zašto su svi toliko srećni.
Posle terapije se osećam bolje. Sve ide nabolje i staću ponovo na noge. Počeo sam da ustajem sam, tačnije da se uzdižem, zbog čega sam neizmerno srećan - rekao je Darko sa osmehom na licu.
Lazić je otkrio da mu lekari daju odlične prognoze, te da će uskoro moći da hoda pomoću štaka.
- Doktori mi kažu da su već videli pomak. Bolje se krećem, okrećem, lakše mi je, brži sam. Svi su me ovde dočekali fenomenalno i zaista sam prezadovoljan zbog toga. Samo osmeh i guramo dalje 
- pozitivan je pevač.

On je odlučan da promeni svoj život iz korena. Staće na kočnicu, usporiće tempo, prestaće da pije, izlazi... Kaže da je iz nesreće koja ga je zadesila izvukao brojne pouke.

- Pamet u glavu sledećeg puta! Okrenuo sam novi list. Najzaslužnija za to je moja majka. Tu je i Marina, koja je uvek uz mene. Čovek se opameti kada doživi ovako nešto - izgovara u dahu Darko.

Nakon kratkog ćaskanja pozdravio se sa nama i otišao na još jednu terapiju. Odlučan je u novoj životnoj borbi. Želi da iz nje izađe kao apsolutni pobednik, baš kao što je to učinio sa 20 godina u takmičenju "Zvezde Granda".

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram