SVAKOG DANA NAS IZNENADI: Aleksandra Prijović otkrila šta najviše voli da radi sa sinom

Pjevačica Aleksandra Prijović porodila se u martu ove godine i na svijet donijela svoje prvo dijete, sina kome su njen suprug Filip Živojinović i ona dali ime Aleksandar. Pjevačica je veoma ponosna na svog nasljednika i svo svoje slobodno vrijeme provodi sa njim, ali joj je posao veoma nedostajao, te se vratila snimanju novih pjesama samo dva mjeseca poslije porođaja.

FOTO: expresstabloid.ba


Pjevačica je otkrila ko čuva njihovog sina kada su ona i Filip provodu, ali i koliko se Aleksandar mijenja iz dana u dan.


Aleksandra i njen suprug bili su na proslavi rođendana njenog prijatelja i šminkera Dušana Lazića Laze, gdje su došli zajedno. Pjevačica je otkrila ko čuva njihovog sina kada su provodu, ali i koliko se Aleksandar mijenja iz dana u dan.


– Aleksandra čuva večeras moja majka (smijeh). On je svakog dana sve zanimljiviji i uvijek uradi nešto novo što nas potpuno iznenadi i sretni smo kada se to desi. To je sad prosto normalno, primjećuje sve, vidi sve. On voli da mu se pjeva, voli pažnju. Više mu prija to nego da gleda nešto na televiziji – kaže Aleksandra.


Pjevačica je otkrila i da li je sinu pjevala svoje pjesme, ali i da li će publika imati prilike da čuje uskoro nešto novo od nje.


– Nisam mu pjevala još uvijek moje pjesme – rekla je kroz smijeh Aleksandra i dodala:


– Radim na novim pjesmama, novom albumu… Ne znam kada će tačno izaći, svakako pripremam nove pjesme, pa ćemo vidjeti da li ću izdati singl ili album, ne znam još tačno – zaključila je pjevačica za Pink.rs.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram