Početna Magazin Zvijezde i tračevi Suzana Mančić: Budući suprug i ja puni smo elana čak i u krevetu

Suzana Mančić: Budući suprug i ja puni smo elana čak i u krevetu

0
0

Voditeljica će se u svibnju u Veneciji udati za grčkog bankara. Kaže kako ne želi praviti feštu od vjenčanja, a pohvalila se i svojim seksualnim životom.

 

Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić uskoro će pred oltar. Nakon 17 godina veze 60-godišnja voditeljica odlučila je udati se za grčkog bankara Simeon Ocomokos.

– Vrijeme je da se udam, ali zbog supruga se neću preseliti u Grčku – rekla je voditeljica za Informer. Kaže kako se njene kćeri vesele vjenčanju i pomažu joj oko svega i naglasila je kako od svadbe, koja će se održati u Veneciji krajem svibnja, neće raditi veliku feštu.

– Nosit ću nešto između vjenčanice i elegantne haljine – otkrila je. Suzana se nikada nije sramila govoriti o svom seksualnom životu i pohvalila se kakav joj je seksualni život s budućim suprugom.

– Mladenačkog sam duha u svemu i vjerujem da biste se baš iznenadili kada biste saznali neke stvari o meni. Kakva sam u životu, takva sam i sa svojim odabranikom u krevetu. Ne volim detaljno pričati o tim stvarima, jer se onda ne bi zvale intimne stvari, ali ću vam reći da smo oboje puni duha i elana čak i u krevetu – prenose 24sata. i dodaju kako voditeljica upravo uzbudljivom seksu pripisuje dugu vezu s Simeonom.

(Večernji)

 

Komentar

Preporučujemo

MILICA DABOVIĆ KROZ SUZE O SEKS SKANDALU: Sve mi je ovo Simon namestio!

Tri meseca nakon što je pretepela nasilje od bivšeg dečka Simona Šiklića, Milica Dabović n…