Početna Magazin Zvijezde i tračevi STILISTIMA ZADAJE GLAVOBOLJE! Rada Manojlović: Zahtevam da haljina bude kratka i uska!

STILISTIMA ZADAJE GLAVOBOLJE! Rada Manojlović: Zahtevam da haljina bude kratka i uska!

0
0

Pevačica Rada Manojlović izjavila je nedavno kako često zadaje glavobolje svojim saradnicima, a sve zbog previsokih zahteva

Popularna pevačica gostovala je u emisiji “Lice i potpetice” na RTS-u, kada je priznala da stilisti sa njom muče muku.

– Svaki stilista se hvata za glavu sa mnom jer ja samo kažem “To mora da bude kratko i usko!” Prosto, naš narod je navikao da vidi atraktivnu pevačicu. Scena nije za moja izdanja kao sa piste, to može da prođe u nekim editorijalima za novine – rekla je Manojlovićeva i dodala kakve još zahteve traži od svojih saradnika zaduženih za izgled.

– Kada su moji nastupi i spotovi u pitanju, insistiram da mi kosa bude puštena. Nisam sklona eksperimentima. Mislim da bih ljudima bila smešna kada bih se ošišala ili bila skroz plava, to ne bih bila ja – rekla je lepa pevačica a potom prokomentarisala i dame sa javne scene i njihov izgled.

Public

– Postoje neke javne ličnosti koje ne mogu da se menjaju. Dragana Mirković je crna 30 godina i ne ide da bude plava, dok Karleuša može da eksperimentiše – završila je Manojlovićeva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

Seksi mama za dve nedelje postaje Melanija Tramp! Uradiće 8 operacija da bi bila ista kao ona, akcenat je na grudima i guzi (FOTO) (VIDEO)

“U sebi osećam da sam prva dama i želim to da ispoljim”. Klaudija Siera (42), …