Connect with us

Lifestyle

Šta muškarce nervira kod žena

Published

on

Međutim za njih bi svet bio mnogo lepše mesto ako bi žene (ili bar neke od njih) prestale da rade neke stvari.

Evo šta muškarci zaista ne vole kad žene rade.

Previše šminke je dobro 

Nije. I to će vam većina njih reći. Lice, koliko god da je lepo, kada je prenašminkano izgleda veštački i plastično. Muškarci zaista najviše vole ženu sa malo ili nimalo šminke.

Hajde da pričamo

Koliko je priče zaista potrebno jednom paru? Odnosno koliko žena može da priča? One pričaju o modi, teroristima, politici…Takve priče muškarce zaista iritiraju, naročito one koji su ćutljivi tipovi. Njima nekad prija samo da ćute pored vas – i u tome nema ničeg lošeg.

Previše problema

Gde problemi nastaju? Kako jedna osoba može da ima sve probleme ovog sveta? Čini se da neke žene privlače probleme k sebi i odmah sledi kuknjava. Ako muškarac kojim slučajem odgovori na to, ali i ako ne – sledi još kuknjave. Oni teško podnose takvo ponašanje, a umesto toga bi želeli – vino i večeru, na primer.

Izvini što te prekidam, ali…

Kada je muškarac udubljen u nešto, poput gledanja utakmice – važno je da ga ne prekidate. Ako je žena dovoljno pametna da to uradi, dva sata kasnije imaće pored sebe srećnog i zadovoljnog muškarca. Ono što oni mrze je kad njihova lepša polovina počne da priča: „Prestani da gledaš fudbal, pričaj sa mnom.“ Muškarci to mrze! Ako se on nasmeje i složi, znači da jednostavno nema izbora.

Popularno