Connect with us

Lifestyle

Šta je to što muškarci žele: Ovo su osobine koje posjeduje njihova žena iz snova!

Published

on

Pričali smo o karakteristikama idealnog muža, ali ne treba zaboraviti da i oni imaju svoje kriterijume za savršenu partnerku.

Mnogi vjeruju da su žene složenija bića od muškaraca. Međutim, muškarci nisu tako jednostavni kao što se čini na prvi pogled. Ženama će biti od velike pomoći ako znaju šta je to što muškarci žele ili očekuju od njih. Evo spiska sa nekoliko stvari koje muškarci traže u ženama svojih snova, piše Cosmopolitan.rs

Osmjeh

Vjerovatno ste često puta čuli da su žene sa divnim osmjehom jednostavno šarmantne. Prekrasan osmjeh osvaja muškarce. Može biti čak i važniji od lijepe figure ili šminke. Ponekad, da privučete muškarca dovoljno je da se samo osmjehnete. Takođe, predivni zubi su važni za predivan osmjeh pa razmislite o tome.

Samopouzdanje

Muškarci vole ambiciozne žene koje mogu da kažu šta imaju na umu. Žena koja nema svoje mišljenje i jednostavno se slaže sa svim njegovim odlukama neće oduševiti nijednog muškarca. Međutim, u odnosima je potrebno pridržavati se pravila 50/50, to jest da jedan partner daje isto koliko i drugi. Žena ne bi trebalo da se plaši da, s vremena na vreme, preuzme odgovornost. Naravno, previše tvrdoglava žena, koja vjeruje da je uvijek u pravu, neće se smatrati atraktivnom.

Poštovanje

Žena treba da shvati da muškarac ima prijatelje i porodicu. Ona mora dozvoliti svom partneru da provede slobodno vrijeme sa svojim najdražima. Čak i ako vas muškarac pita da se pridružite, recite da ćete to učiniti sledeći put. Muškarci vole ovu vrstu žena.

Smisao za humor

Smisao za humor oduvijek je bio i biće odličan kvalitet, kako za muškarce tako i za žene. Osoba sa smislom za humor, sposobna da se smije uprkos sudbini, uvijek privlači, bez obzira na pol.

Zanimljiva osoba

Niko neće željeti da bude blizu žene koja se stalno žali na njen život i druge ljude. Pronađite hobi ili potražite nešto što stvarno želite da radite, a to će vas učiniti srećnim. Muškarci se dive inteligentnim ženama koje su spremne da razgovaraju satima. Um je jedna od najpopularnijih osobina koja privlači muškarce.

Popularno