Connect with us

Zvijezde i tračevi

SREĆNA SAM ŠTO SAM ŽIVA… Ninova ćerka se oglasila posle nesreće, evo kako je umalo izgubila glavu (FOTO)

Published

on

Telegraf

Sandra Rešić dobro se oseća nakon nesreće, i ne krije da je srećna što se nikome osim nje nije ništa dogodilo

Da bi izbegla udarac Sandra je svesno okrenula volan i udarila u bankinu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu, gde joj je ukazana pomoć. Na svu sreću, Sandra je prošla sa lakšim povredama, a sada se oglasila prvi put posle nesreće.

Kako kaže, sve se dogodilo u sekundi, usled prebrze vožnje nepoznatog muškarca.

– Ja sam vozila prema Požarevcu, išla sam da snimim emisiju. Devojka ispred mene je vozila sporo baš… Ja pogledam u levo, pogledam u oba retrovizora i vidim nema baš nikog, ni iza mene ni sa leve strane. Rekoh, da obiđem ja polako, i ja maltene samo što sam skrenula u levo on se pojavio iza mene, u sekundi je bio iza mene! On je najverovatnije vozio preko 170-180 km/h, jer je samo tako mogao da me stigne toliko brzo… – priča Sandra za Telegraf.

Foto: Telegraf

– Ja još nisam ni stigla da uđem u levu traku, on je već bio tu. Brzo sam se vratila u svoju traku, međutim ona devojka ispred mene počne da koči, počnem da kočim i ja, ali ona koči sa 70, a ja kočim sa 100,  jer sam krenula da pretičem i da ubrzavam da ne bih udarila u nju. Ugruvala sam rame i udarila sam glavom. Neurohirurg mi je napipao čvorugu i još kaže: “Imate nagnječenje glave”. Ja kažem: “Šta, bre, imam?”… – kaže Sandra još uvek pod stresom.

– Ja sam srećna što se sve ovako završilo, što sam izvukla živu glavu… Taj što je vozio nastavio je, ja mislim da nije ni video šta se desilo. Volim brzo da vozim i baš muški vozim, ali ne u zoni škole gde je propisano da se vozi 30. Pod jedan, apelujem na vezivanje pojasa, a pod dva – gde ćeš sa 180 km/h? Šta kome dokazuješ? – poručila je Rešićeva.

(Telegraf.rs)

Popularno