SPORT REALITY PRODAVNICA U NAJVEĆEM ŠOPING CENTRU U BIH

U četvrtak, 21. marta 2019. godine, Sport Reality otvara svoju prodavnicu u šoping molu „Delta Planet“ u Banjaluci. Povodom svečanog otvaranja, od 21. do 24. marta smo za sve svoje kupce pripremili 20% popusta na cjelokupan asortiman i poklon vaučere za naredne kupovine, a za sve koji budu izabrali artikle u vrijednosti preko 99KM i 149KM pripremili smo šolje i lopte za samo 1KM.

Sport Reality predstavlja mrežu maloprodajnih objekata koji se nalaze u gradovima širom regiona. Uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene, Sport Reality teži da ostvari blisku vezu sa kupcima i da kroz prodajni asortiman ponudi vrhunski kvalitet proizvoda koji će upotpuniti njihov životni stil i unaprijediti sportske rezultate. Uz bogatu ponudu sportske odjeće i obuće, sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuje sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Čekamo vas u Delta Planetu, da zajedno proslavimo otvaranje naše nove prodavnice, a više informacija pogledajte na: www.sportreality.ba.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram