Početna Magazin Zvijezde i tračevi ŠOK U BEČU! Austrijski mediji preneli da je Milan Stanković upucan na nastupu!

ŠOK U BEČU! Austrijski mediji preneli da je Milan Stanković upucan na nastupu!

0
0

Pop pevač Milan Stanković nastupio je proteklog vikenda u jednom klubu u Beču, u kojem je te večeri navodno došlo do vatrenog obračuna

Kako su preneli austrijski mediji, oko pet časova ujutru, 30-godišnji muškarac iz Rumunije sukobio se sa dva Srbina i jednim Crnogorcem, starosti između 25 i 42 godine, te da je sukob eskalirao i da je došlo do pucnjave ispred kluba u kojem je nastupao naš pevač.
U prvim izveštajima, tamošnje novine navele su da je tom prilikom Milan ranjen u nogu, da je prevezen u bolnicu i da nije u životnoj opasnosti, te da su glavni akteri incidenta uhapšeni.
Ipak, Stanković je demantovao navode da je ranjen.
– I ja sam, kao i vi, iz medija saznao šta se dogodilo. Ja sam završio nastup oko pola četiri posle ponoći, posle čega sam otišao u hotel, a sutradan su me odvezli na aerodrom, tako da ništa nisam znao dok nisam došao u Beograd. Kako sam naknadno obavešten, do incidenta između meni nepoznatih mladića došlo je neko vreme nakon mog nastupa, pa je intervenisala policija. Zaista sam zatečen, jer je sve bilo u redu i bila je sjajna atmosfera. Ja sam dobro, jer kao što rekoh, ništa od toga nisam video – rekao je Milan za Blic.

Komentar

Preporučujemo

RASTA BIJE BEZ PARDONA! Reper na sudu tvrdio da nije prebio Loku!

Stefan Đurić Rasta je u ponedeljak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu negirao da je pretukao…