Početna Politika SNSD: Transkript potvrđuje da su Crnadak i Govedarica oklevetali Srpsku

SNSD: Transkript potvrđuje da su Crnadak i Govedarica oklevetali Srpsku

Comments Off on SNSD: Transkript potvrđuje da su Crnadak i Govedarica oklevetali Srpsku
0

BANJALUKA – Transkript obraćanja potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka tokom posjete visokog predstavnika EU Federike Mogerini u potpunosti je potvrdio izjave predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o tome da su Crnadak i predsjednik SDS-a Vukota Govedarica sastanak zloupotrijebili da bi ocrnili i oklevetali Republiku Srpsku, tvrdi zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u parlamentu Srpske Igor Žunić.

Žunić je rekao i da su takvo ponašanje “predstavnika takozvanog Saveza za promjene bošnjački mediji dočekali slavodobitno i izvještaje sa sastanka objavljivali uz konstatacije da su predstavnici Federacije BiH bili ujedinjeni, a Republike Srpske posvađani”.

“Na tom sastanku bili su i predstavnici opozicije iz Federacije, ali ni oni nisu rekli nijednu lošu riječ o Federaciji ili nivou BiH. I oni su, zajedno sa Crnatkom i Govedaricom, loše govorili samo o Republici Srpskoj, optužujući je za sve probleme u BiH”, izjavio je Žunić za Srnu.

On je rekao i da uopšte nije tema da li je ono što su Crnadak i Govedarica govorili tačno ili netačno, jer, kako kaže, unutrašnja pitanja Republike Srpske treba da se rješavaju u njenim institucijama.

“Ovdje je riječ o elementarnom nedostatku patriotskog osjećaja. Jer, ako tvrdite da predstavljate Republiku Srpsku, postavlja se opravdano pitanje zašto na takvom mjestu govorite loše o njoj. Uostalom, naš narod ima običaj reći da osnovna kultura nalaže da se pred goste ne iznosi ‘prljav veš'”, zaključio je Žunić.

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

Primetili ste da je počeo žestok rat za uticaj u Srbiji, ovo je tajni razlog zašto žele Ruse da izbace iz Srbije …

Prema saznanjima Večernjih novosti, Kanađani su uz sadržaje bakra koji idu i preko 20 proc…