SLOBO ZANIJEMIO OD ŠOKA Anabela se rasplakala, pa prišla pjevaču

Sinoć je u “Zadruzi” održana žurka na kojoj je jedan od pjevača bio Sloba Radanović, a Anabela Atijas nije se suzdržala, pa mu je u jednom trenutku prišla.

FOTO: Srpska Info

Anabela se u jednom trenutku na žurki rasplakala, a onda je prišla Radanoviću, koji je sa njenom kćerkom Lunom u “Zadruzi 1” imao burnu vezu.

– Imam potrebu da ti se izvinim, Slobo – rekla je Anabela dok je brisala suze.

Sloba je bio u šoku, a Atijasova je ubrzo nakon toga istrčala napolje i Tari Simov i Jeleni Pešić objasnila zbog čega je to uradila.

– Ja sam samo htjela da se izvinim. Znam da sam tada, kada sam njih branila, mislila da je to najispravnija stvar, da štitim svoju djecu, jer je i on u tom trenutku bio moje dijete. Rekla sam mu da je pusti kad se prao od Lune kad je ona ušla u “Zadrugu 2”, da ne kaže ništa ako nema šta lijepo da kaže. Mislim da on nije mogao da se snađe između dvije žene koje je volio – rekla je Anabela.

– On je stvarno dobar dečko – navela je Jelena.

– Ja izlazim mirna – dodala je Atijasova.

Podsjetimo, Sloba Radanović je prije tri godine, u “Zadruzi 1”, prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Nakon devet burnih mjeseci u rijalitiju Luna i Sloba su raskinuli vezu, a Kija i Sloba su se potom i zvanično razveli, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram