Connect with us

Zvijezde i tračevi

Slavni par raskinuo vjeridbu

Published

on

Sudeći po pisanju svjetskih medija, glumac Rob Patinson i pjevačica FKA Tvigs okončali su tačku na svoju dugogodišnju emotivnu vezu.

Holivudski glumac Rob Patinson je raskinuo trogodišnju vezu sa britanskom pjevačicom i plesačicom FKA Tvigs, uprkos činjenici da su nedavno u tajnosti obavili vjeridbu.

Svjetski mediji tvrde da je do raskida došlo još ljetos, a poznati par je sve vrijeme krio to od javnosti.

Koliko su čuvali svoju intimu govori činjenica da su se Rob i FKA Tvigs samo nekoliko puta pojavili zajedno na crvenom tepihu, iako su živjeli zajedno.

Glumac je u jednom intervjuu rekao da su na “neki način vjereni”, te je mnoge iznenadilo kada je pjevačica tokom avgusta viđena na Ibici u društvu nepoznatog muškarca i bez vjereničkog prstena.

To je pokrenulo glasine o raskidu, a sada je anonimni izvor potvrdio da u posljednje vrijeme njih dvoje nisu funkcionisali kao par.

“Prve dvije godine bili su nerazdvojni, ali u posljednjih nekoliko mjeseci su se udaljili. Provodili su sve manje vremena zajedno i Rob je odlučio da raskine. Još postoje osjećanja sa obe strane, ali jasno im je da tako više ne ide”, potvrdili su njihovi prijatelji.

(b92.net)

Popularno