SLAVNI GLUMAČKI PAR IMA NOVI DOM: Daglas i Ketrin se sele u vilu od 4.500.000 dolara

Glamur Kuća u kojoj će porodica živeti u Irvingtonu izgrađena je tridesetih godina prošlog veka u gruzijskom stilu i veoma je prostrana, ima čak 22 prostorije, bazen, salone za igru i teretanu

FOTO: AP/Chris Pizzello

Glumački par Ketrin-Zita Džons i Majkl Daglas kupili su luksuzno imanje u gruzijskom stilu u Njujorku za 4.500.000 dolara.


Ketrin i Majkl od sada će uživati na imanju u Irvingtonu, koje se zove „Duga livada“, a prostire se na 12 hektara. U središtu imanja je trospratna vila, a izgrađena je početkom tridesetih godina prošlog veka. Poseduje 22 prostorije, od kojih su osam sobe za spavanje. U glavnom apartmanu nalazi se velika spavaća soba, kupatilo koje poseduje i kamin od belog mermera. Neizostavni su i zatvoreni bazen, teretana, salon za igru, kao i biblioteka.


Inače, Ketrin i Majkl su poznati u Holivudu kao ličnosti koje poseduju najviše nekretnina. I to ne bilo kakvih! Jedna im se nalazi u zapadnom delu Menhetna. Ima pogled na Central park, a kupili su i kuću u glumičinom rodnom gradu Svonziju u Ujedinjenom Kraljevstvu.


Glumački par je nedavno, neposredno pred kupovinu nove vile, prodao imanje u Njujorku koje se nalazilo u okrugu Vestčester za 20,5 miliona dolara. Vilu iz 19. veka su kupili 2014. za nešto više od 11 miliona dolara i u njoj su proveli pet godina.


Svoje imanje na Bermudama su u junu stavili na prodaju za 10,6 miliona dolara. Taj „njihov mali raj“ bio im je veoma značajan, posebno za Daglasa. Preci njegove majke su na tom ostrvu živeli još od 17. veka. Slavni glumac je i nekretninu na Majorki pustio u prodaju za 32,5 miliona dolara, a deli je s bivšom suprugom Dijandrom Daglas.
 


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram