SLAVE 34 GODINE BRAKA Kada je pjevačica prvi put po dragog došla na aerodrom, pored nje je stajala i NJEGOVA VJERENICA

Pjevačica Zorica Brunclik i muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš danas proslavljaju 34 godine braka, a njihova kćerka Zlata ovim povodom uputila im je poruku kojom je sve razniježila.

– Dragi moji najmiliji mama i tata … nije ni čudo što kažu, svoje roditelje tek razumiješ kada dobiješ dijete , pogotovo svoju majku. Eh sve ne prospavane noći, sve sekiracije, brige, suze i pružena bezuslovna ljubav… Sve vas razumijem i sve mi je sada jasno kada je malena princezica došla… Moj poklon vama je vaša nova brigica i bezuslovna ljubav. Želimo vam puna srca, najveće osmijehe i najviše ljubavi… I da se grlimo najljepše na svijetu kao i do sad. Srećna godišnjica, Volimo vas, heroji naši – napisala je Zlata Aranđelović.

Zorica i Ljubomir važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihova ljubavna priča, puna je anegdota.

Jednom prilikom Zorica je otrkila i kako su izgledali njihovi susreti dok je on još živio u Njemačkoj, a ona sa majkom i troje djece.

– Bila sam razvedena baš kao i on – ispričala je pjevačica jednom prilikom i nastavila sjećanja kako je Miroljuba čekala, po dogovoru, na aerodromu kada se vraćao iz Pariza. Pored nje su stajali navodna Miroljubova vjerenica i njen otac, koji su došli da ga vode kući.

– Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna vjerenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen smjestio ju je sa ocem u svoj stan kako bi razriješili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje djece i majku, pa nismo znali gdje da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu. Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak. U hotel nismo mogli jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara u Ivana Milutinovića jer trpi bolove.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram