Sezonski posao: Putujete po svijetu i pijete pivo

NJUJORK, Jedan od najinteresantnijih sezonskih poslova koji se trenutno nudi je putovanje svijetom i ispijanje piva.

Za muški pol sigurno, vjerovatno i za poneku ženu, jedan od najboljih poslova koji se trenutno nudi je putovanje svijetom i ispijanje velikih količina piva, a da pritom za to primaju i platu.

Kompanija „World of Beer“ trenutno je u potrazi za pripravnicima koji će ovo ljeto da provedu tako što će da obilaze pivare širom Sjedinjenih Američkih Država, ali i drugih zemalja, obilazeći festivale piva i izvještavati o tome putem bloga i društvenih mreža.

“World of Beer“ planira da plati svakom 12.000 dolara, kako bi se pokrili svi troškovi putovanja, uključujući hranu i smještaj. A pored toga biće i puno besplatnog piva.

“Mi zapošljavamo tri pripravnika koja će ovog ljeta ići u potragu za najboljim pivom i hranom koju svijet ima da ponudi. Poslaćemo vas širom svijeta kako biste pronašli najbolje pivo nakon čega ćete ga dokumentovati, snimiti i fotografisati“, stoji na sajtu “World of Beer“.

Sve što treba da uradi kandidat jeste da popuni aplikaciju i snimi jednominutni video u kojem će objasniti zašto da izaberu baš njega, ili nju.

Najbolji će biti kontaktirani poslije 28. marta. Međutim, postoji jedna mala caka – kandidat ne mora da bude građanin, ali mora biti ovlašćen za rad u SAD. 24sata

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram