Početna Zabava SENZACIJA U KVIZU POTERA! Takmičar uzeo preko DVA MILIONA, a o tragačevoj BRUCI će se dugo pričati (VIDEO)

SENZACIJA U KVIZU POTERA! Takmičar uzeo preko DVA MILIONA, a o tragačevoj BRUCI će se dugo pričati (VIDEO)

Comments Off on SENZACIJA U KVIZU POTERA! Takmičar uzeo preko DVA MILIONA, a o tragačevoj BRUCI će se dugo pričati (VIDEO)
0

Kad nekoga hoće, onda ga baš hoće, a u to uverio i Ivan, takmičar u hrvatskoj verziji kviza “Potera”koji je, iako nije briljirao,  iskoristio totalnu dekoncentraciju tragača Morane, koja se obrukala nizom netačnih odgovora i omogućila Ivanu da osvoji rekordnih 135.000 kuna (18.100 evra – oko 2.200.000 dinara).

Za razliku od srpske “Potere” gde tragači redovno ispraše konkurenciju, bez obzira koliko takmičari imaju polja prednosti, ili je ta borba neizvesna do samog kraja, Morana se nije baš prikazala u dobrom svetlu. Da sve bude zanimljivije, prvu trojicu učesnika je eliminisala za za tren oka, i sa njima nije imala nikakvih problema.

 

Međutim, u konačnom obračunu sa Ivanom, dala je neverovatnih 10 netačnih odgovora. Na kraju je i Ivan, koji je takođe mnogo grešio, samo u čudu raširio ruke i kući u Jastrebarsko otišao sa rekordnim osvojenim iznosom u hrvatskoj “Poteri”.

(Srbija Danas/Telegraf)

 

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

Spustio je glavu u plavušino međunožje i počeo da je zadovoljava pred decom nasred jadranske plaže! (VIDEO)

Par se nije obazirao na decu koja su se igrala samo nekoliko metara dalje od njih. Na plaž…