Početna Lifestyle Sekstanje nikad nije bilo tako zabavno…

Sekstanje nikad nije bilo tako zabavno…

0
0

Volite li graditi seksualnu napetost poruku po poruku? Mi znamo kojim porukama postići upravo to…

Za mnoge je večer potrošena na dopisivanje potraćena večer. Puno je bolje družiti se uživo, zar ne? Pa naravno da je, slažemo se i mi, no građenje seksualne napetosti poruku po poruku zagrijat će atmosferu kada se napokon uspijete vidjeti uživo! Ovih 6 igrica savršeno je za sve parove koji su fizički udaljeni i koji nedostaju jedno drugome, a mi vam toplo preporučujemo da ih isprobate već večeras!

1. Bi li radije…

Ovo je provjerena igra za sigurnu izgradnju seksualnih tenzija. Možete krenuti s postavljanjem pitomih pitanja, a onda stvari (p)okrenuti u nešto nestašnijem smjeru. Kako igra bude napredovala, postavljajte sve intimnija pitanja. Potpuno je legitimno neprestano tražiti nove načine kako ga držati napaljenim i zainteresiranim.

2. Izmišljanje priča

Ovo je jednostavna igra kojom ćete lako provjeriti koliko je vaš partner spreman na nestašna dopisivanja. Počnite pisati rečenicu i ostavite je nedovršenu, a vaš partner neka dopiše ostatak rečenice. A kada vam odgovor stigne, napišite nešto novo što će se nastavljati na već započetu priču. Pričekajte nekoliko minuta i garantiramo vam da će se priča jako brzo zahuktati.

3. Seksi maštarije

Ovo je izvrsna igra koja jako uzbuđujuće djeluje na oba partnera igrate li se na pravi način. Kada vam ponestane tema za razgovor, kažite partneru kako postoji priča koju biste mu voljeli ispričati. Pobrinite se da u priču dodate detalje koje ste proživjeli samo vas dvoje kako bi mu bilo jasno na koga se referirate i u kojem smjeru priča ide. Kažite mu: ‘prošlog je tjedna jedan dečko upoznao curu u jednom simpatičnom bircu u Tkalči. Curi se dečko jako, jako svidio. Svidio joj se toliko da cijelo ovo vrijeme razmišlja o njemu i kako bi voljela da su zajedno.’ Kada vam on odgovori da bi i dečko volio biti uz curu, pitajte ga što bi joj u tom trenu radio da su zajedno.

4. Seks putem poruka

Ovo funkcionira na isti način kao i seks preko telefona, samo bez glasa. Nije vam potrebna nikakva uvertira, samo mu uletite s pitanjem ‘što trenutno imaš na sebi’ i vrlo će brzo shvatiti u kojem smjeru kreće dopisivanje. Uživajte u svakoj poruci i pomalo dozirajte da svaka nova poruka postaje sve zločestija i sve više djelotvorna. Jer želite da vas ne može izbaciti iz glave!

5. Istina ili izazov

Ovo je jedna od najseksi i najzločestijih igara koju možete igrati. Super je zabavna i za igranje u paru, i za igranje u većem društvu. U ovom slučaju, igrajte se sami i to na način da druga osoba mora odgovoriti na pitanje ili na neki način realizirati ono o čemu se pisalo. A kako bi se druga strana uvjerila da je izazov doista obavljen, šaljite si slike (za koje bi, by the way, bilo dobro da ih nakon što završite s igrom izbrišete).

6. Vruće ispovijesti

Svatko od vas neka izabire jednu temu, a onaj drugi neka prizna nešto sočno u vezi toga. Krenite sa svakodnevim stvarima, a onda spominjite sve zločestije i perverznije teme. Ova će vas igrica dodatno zbližiti kao par, pomoći vam da bolje upoznate i shvatite jedno drugo i k tome vas napaliti. Možete li od jedne seksi igrice uopće tražiti više?

Komentar

Preporučujemo

NEMA RAZLOGA ZA ČEKANJE! Pet najčešćih izgovora što ste sami!

Bez obzira na to da li ste muškarac ili žena, ako u navedenim izgovorima pronalazite sebe,…