Početna Lifestyle Seksi snovi

Seksi snovi

0
0

Priznajte, barem ste jednom sanjali da vodite ljubav s nekim super tipom. Ili ste se samo mazili i ljubili. A neki od vas sigurno su zabrijali s nekom holivudskom zvijezdom ili omiljenim pjevačem… Kako god, dokazano je da današnje cure češće sanjaju seksi snove nego one prije 40 godina!

 

Jedno kanadsko istraživanje otkrilo je da gotovo osam posto snova kod žena uključuje neki oblik seksualne aktivnosti! U ženskim snovima najčešća je seksualna aktivnost spolni odnos, a zatim razne seksi varijacije poput ljubljenja, neostvarenih maštarija i samozadovoljavanja.

Znanstvenici ne znaju je li postotak žena danas toliko veći nego prije 40 godina zato što doista više cura sanja vruće snove ili su jednostavno današnje cure mnogo hrabrije pa priznaju da imaju erotske snove.

Istraživanje je otkrilo još nekoliko zanimljivih činjenica. I muškarci i žene doživjeli su orgazam u četiri posto seksi snova. Žene u 20 posto slučajeva sanjaju sadašnjeg ili prošlog dečka. Slavne osobe, poput pjevača ili glumaca, pojavljuju se u 40 posto seksi snova djevojaka. No, seks s više partnera dvostruko je češći kod muškaraca.

(Cosmopolitan.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

Organizam može da bude kiseo – proverite kakav je vaš i da li vam je zdravlje ugroženo

Kako je kiselost organizma stanje koje dovodi do mnogobrojnih bolesti, trebalo bi da uvede…