Puko skandal, državni stan koristili za prostituciju, ušli na silu, pa zatekli BAHANALIJE NA GOMILI!

SEKSI IGRAČKE, ALKOHOL, DONJI VEŠ

FOTO: Alo.rs

U jednom od državnih stanova u centru Zagreba pronađene su intimne igračke, ženski donji veš, alkohol i cigare i utvrđeno je da je on služio za prostituciju.


Veliki stan na trećem spratu na Trgu bana Jelačića besplatno je godinama koristila jedna osoba, prenosi HRT i dodaje da je to otkriveno nakon odluke Ministarstva državne uprave da se prekine sa praksom bespravnog raspolaganja državnom imovinom zbog koje je država gubila milijarde kuna.


U stan su službenici Ministarstva ušli na silu, a nakon otkrića različitih predmeta načelnik sektora za nekretnine Tomislav Volarević rekao je da se najverovatnije radilo o nedopuštenim delatnostima, odnosno prostituciji.


U Ministarstvu državne imovine ističu da je Hrvatska zbog neuređenih odnosa sa korisnicima javnih nekretnina dosad izgubila više od milijardu kuna.


"Najveći problem su nesređene zemljišne knjige koje ne pružaju uvid u pravo stanje stvari na terenu i nažalost, kako svi znamo, još većina zgrada nije upisana u zemljišne knjige odnosno nije etažirana u skladu sa vlasništvu i drugim stvarnim pravima", rekao je Volarević.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram