Connect with us

Bosna i Hercegovina

SDS: Organizatori atentata neće zastrašiti ni Mektića, ni nas

Published

on

BANJALUKA – SDS zahtijeva od nadležnih institucija da preduzmu sve mjere zaštite ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića, ali i da do kraja rasvijetle pripremu atentata, otkriju i procesuiraju one koji su trebali da ga izvrše, kao i naručioce zločina.

“Informacije do kojih je došla Obavještajno-bezbjednosna agencija BiH o pripremi atentata na Mektića, a koje su objavljene u medijima, alarm su svim institucijama da opasni kriminalni milje i njihovi patroni neće birati sredstva da se zaštite od odgovornosti pred pravnom državom za svoja zlodjela, kako bi njihova kriminalna djela ostala nerasvijetljena”, saopšteno je danas iz SDS-a. SDS traži od svih institucija da odgovorno i snažno reaguju.

“Organizatorima atentata i njihovim patronima poručujemo da neće zastrašiti ni Mektića, ni SDS i da će borba sa kriminalcima i pljačkašima biti još snažnije nastavljena”, dodaje se u saopštenju. Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić izjavio je danas da ova direkcija raspolaže informacijama o mogućoj ugroženosti Mektića.

Izvor: Srna

Popularno