SANJA ĐORĐEVIĆ: Bogu hvala, pa sam se dobro udala

Sanja Đorđević se na vrhuncu karijere povukla sa muzičke scene, a mnogi su ovu njenu odluku doveli u vezu sa udajom za isuviše bogatog muškarca

FOTO: expresstabloid.ba

– Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me posjećuje u „Lazi“. Šalim se, uvijek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo i značilo – izjavila je folkerka između ostalog u intervjuu, otkrivajući zatim pravi razlog napuštanja estrade, piše kurir.rs.

Pjevačica je, inače, posljednjih dana dospjela u žižu javnosti ne zbog toga što ima novu pjesmu ili zato što je napravila neki skandal, već zato što joj je kćerka, koju je dobila u braku sa nekadašnjim poznatim fudbalerom Petrom Đorđevićem, postala doktor pravnih nauka.

Ivana je sada doktor prava, je li tu kraj učenju ili može još?

– Ona je poslije studija prava u Beogradu polagala diferencijalni ispit u Švicarskoj da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Ostalo je još da odbrani doktorat u Švicarskoj, ali to samo ako bude željela da tamo radi kao profesor.

Kakva je bila kao dijete, jeste li i tada znali da će dovde dogurati sa školovanjem?

– Ivana je bila veoma razmaženo dijete, svojeglava. Kao klinka se šminkala, oblačila moje stvari. Sjećam se, pošto je imala vozača koji ju je svuda vozio, jednom je došla na autobusku stanicu da dočeka sestru. I izlazi iz kola na štiklama sa perikom na glavi (smijeh). Bila je drugačija, ali je uvijek bila dobar đak. Nekako sam i ja to kanalisala, da žensko dijete mora da bude svoj čovjek, samostalna, da jednog dana ne bi morala da nikoga da trpi zarad finansija. Tako sam ja vaspitana, a to sam prenijela i na svoje dijete.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram