Početna Magazin Zvijezde i tračevi SANDRA MELJNIČENKO U TOP FORMI! 20 dana posle porođaja sa porodicom krstari Mediteranom!

SANDRA MELJNIČENKO U TOP FORMI! 20 dana posle porođaja sa porodicom krstari Mediteranom!

0
0

Sandra i Andrej Meljničenko se sa ćerkom Tarom i tek rođenim sinom odmaraju na luksuznoj jahti

Sandra Meljničenko je povratila vitku liniju samo 20 dana posle porođaja. Supruga ruskog milijardera Andreja uslikana je u utorak u italijanskom mestu Portofino dok se sa porodicom iskrcavala sa svoje luksuzne jahte “Motor jaht A”. Srpska manekenka je 29. marta na svet donela dečaka u jednoj prestižnoj bolnici u Nici.

informer

Prolećni odmor

Paparaci britanskog tabloida “Dejli mejl” uspeli su da fotkaju Meljničenkove i njihovu petogodišnju ćerku Taru, koja se veoma retko pojavljuje u javnosti, pa se ove slike mogu svrstati u “tešku ekskluzivu”.

informer

– Sandra i Andrej mnogo vole da putuju i čim se malo prolepšalo vreme, iskoristili su priliku da isplove. Ovoga puta je izbor pao na italijansku obalu – priča izvor blizak poznatom paru.

POVELI I SINA
Beba je sve vreme bila na brodu sa dadiljom
Izvor Informera

Sandra je za ovo putovanje izabrala crnu jaknu i uske farmerke, koje su ispratile njenu liniju tela:

– Brzo je povratila staru kilažu, jer je dosta vodila računa o ishrani tokom trudnoće, a i posle porođaja. Nije se mnogo ugojila ni dok je bila u drugom stanju, tako da nije bilo teško skinuti nekoliko kilograma – navodi naš sagovornik.

Sa Meljničenkovima je na krstarenje krenuo i njihov tek rođeni sin, kog nisu iznosili sa jahte.

informer

– Beba je sa njima na putu, ali je ostala na brodu sa dadiljom. Andrej i Sandra su pretpostavili da će ih u marini sačekati paparaci, pa nisu želeli da eksponiraju tek rođenog sina – navodi naš izvor i dodaje:

– Neće se dugo zadržavati na brodu, ovo im je samo mali prolećni odmor. Na leto će putovati duže, kao što to praktikuju svake godine. 

(Informer)

Komentar

Preporučujemo

CIAO BELLA: Melanija se pojavila obavijena u cveće, a taj kaput je težak koliko i stan u centru Beograda (FOTOGRAFIJE DANA)

Melanija Tramp je stigla u Kataniju, povodom sastanka G7 u Italiji, obučena u prelepi kapu…