Sad je sve jasno, ovo je Zvezdinih 11 za Suduvu!

Posle objavljenog spiska putnika, dilema ne bi trebalo da bude, bar za prvi meč u Litvaniji.

FOTO: /Dragan Karadarević/Ds

Navijači Crvene zvezde jedva su čekali početak nove sezone i srart njihovog tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a priliku da na delu vide srpskog šampiona imaće sutra od 20 časova, kada crveno-beli gostuju u Marijampolju, gde će odmeriti snage sa domaćom Suduvom.


Preneli smo jutros, treener Milojević je na put poveo ukupno 21 igrača, među kojima nema povređenih Pankova i Jevtovića, ali ni novajlije Žandera koji još nije licenciran.


Za razliku od Žandera, napadač Tomane i vezista Kanjas su otputovali s ekipom, ali s obzirom da su u Zvezdu stigli tek na kraju priprema u Austriji, za očekivati je da sutra uveče ipak sačekaju priliku sa klupe za rezerve.


U tom slučaju, nikakvih dilema oko sastava ne bi trebalo da bude, imajući u vidu ono što je moglo da se uoči i tokom pripremnih utakmica.


Možda je donekle sporan nastup golmana Milana Borjana, jer je za vreme priprema branio boje reprezentacije Kanade na Gold kupu, ali ne sumnjamo da je i on spreman i da će zauzeti svoje mesto među stativama.


Prema tome, očekujemo sutra ovih 11 igrača od prvog minuta:


Borjan

Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić

Jovičić, Jovančić

Ben, Ivanić, Marin

Boaći.


Potencijalne korekcije u ovoj postavi mogu da budu samo Kanjas ili Tomane, prvi umesto Jovičića ili Jovančića, drugi umesto Boaćija, ali trenutna procena je da bi to moglo da se dogodi tek u drugom poluvremenu.


Ipak, da sačekamo večerašnji trening u Marijampolju, tada će slika biti još ''čistija''.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram